Ga naar hoofdinhoud

Opticon lanceert nieuwe 2D Bluetooth Datacollector


Opticon heeft haar product range uitgebreid met de PX-36, een datacollector die alles aan boord heeft om een optimaal gebruiksgemak te garanderen.  Een snelle 32-bit processor, geïntegreerde 2D Imager voor het moeiteloos lezen van zowel (1D) barcodes als 2D codes, overzichtelijk (alfa)numeriek keypad, goed afleesbaar LCD-display (met backlight) en een krachtige, oplaadbare, Li-Ion batterij zorgen voor een snelle en uiterst efficiënte gegevensinvoer en -verwerking in tal van toepassingen.

Wat datacommunicatie betreft, is de PX-36 standaard uitgerust met Bluetooth en IrDA. Het opladen van de batterij geschiedt middels de -afzonderlijk te verkrijgen-  charging/communication cradle, welke in twee uitvoeringen verkrijgbaar is:  als single cradle en als multi-cradle (de laatste biedt plaats aan vijf datacollectoren).

De nieuwe PX-36 (met een valbestendigheid tot 1,5 meter en een IP54-rating) is breed inzetbaar binnen diverse marktsegmenten waaronder logistiek, warehousing, retail, lichte industrie, gezondheidszorg en de postale sector (post-, pakket- en koerierservice).

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

x
Mis niet langer het laatste nieuws

Schrijf u nu in voor onze nieuwsbrief.

Inschrijven