Ga naar hoofdinhoud

Ontwerptool RSW voor 3D simulaties


Aan de vooravond van de lancering van de Mixed Load Stacker MLS Spider, bij Nedac Sorbo in Duiven, brengt RSW de driedimensionale ontwerptool RSWSim op de markt. De software stelt de gebruiker in staat om met behulp van parametrische modellen snel en efficiënt 3D layouts en simulaties te genereren.
RSWSim is ontwikkeld in samenwerking met CAD2M en het Finse Visual Components en simuleert en visualiseert het productieproces, inclusief alle componenten, zoals robotsystemen en conveyors. De intelligente, zelfdenkende modules herkennen of bepaalde onderdelen compatible zijn, zodat snel en eenvoudig nieuwe layouts kunnen worden ontworpen.

Met RSWSim kan tevens een realistische berekening worden gemaakt van de snelste ROI. Ook kan onder andere eenvoudig een budgetprijs gegenereerd worden en worden alle capaciteitdata verzameld voor verdere analyse.
De krachtige animatie engine maakt het mogelijk complexe mechanische bewegingen en systemen realtime te aanschouwen. Een eenvoudige gebruikersinterface zorgt dat de gebruiker, op een snelle en efficiënte wijze, complexe systemen kan bouwen en delen.

Bij pilot-klant Nedac Sorbo wordt RSWSim gebruikt om de MLS Spider in combinatie met het opslagsysteem HDS van Vanderlande en de Spiral Sequencer virtueel te testen. Door het gebruik van RSWSim is Nedac Sorbo in staat al vooraf alle voorkomende situaties te testen, zodat het inbrengen van nieuwe producten probleemloos en efficiënt verloopt.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

x
Mis niet langer het laatste nieuws

Schrijf u nu in voor onze nieuwsbrief.

Inschrijven