Ga naar hoofdinhoud

Online werktafel samenstellen


Sovella Oy, producent van modulaire werkplekinrichting, heeft een 3D applicatie op zijn website gelanceerd waarmee bedrijven zelf een werktafel samen kunnen stellen en direct een offerte aanvragen.

Bij gebruikers kan weerstand ontstaan als ‘hun’ werkplek moet worden aangepast. Dit ondanks de vele voordelen die de veranderingen met zich meebrengen zoals: een juiste werkhoogte instelbaarheid, een goede werkverlichting, een efficiënte werkplek en een professionele uitstraling. Uit de praktijk is geleerd dat het veranderingsproces wordt vereenvoudigd als de gebruiker wordt betrokken bij de samenstelling van zijn of haar werktafel/werkplek.

Zelf opbouwen
Via de website www.sovellabenelux.nl kan de gebruiker de Configurator opstarten en een keuze maken uit diverse werktafel frames. Vervolgens kan men eenvoudig de werktafels ‘opbouwen’ met verschillende accessoires. Het resultaat is real-time in een 3D model te zien.

Nadat de gewenste configuratie is samengesteld kan een afbeelding per e-mail worden verstuurd en eventueel gelijktijdig een vrijblijvende offerte worden aangevraagd. Een Sovella productspecialist neemt dan contact op met de aanvrager en helpt deze met de diverse verschillende mogelijkheden en een passende offerte.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

x
Mis niet langer het laatste nieuws

Schrijf u nu in voor onze nieuwsbrief.

Inschrijven