Ga naar hoofdinhoud

NKIT 2016 voor Bram ter Bruggen


Bram ter Bruggen, in het dagelijks leven heftruckchauffeur bij Scania Truck Production in Zwolle, is de winnaar van het Nederlands Kampioenschap Intern Transport (NKIT 2016). Vorig jaar werd hij al derde.

De 20ste editie van het veiligheidskampioenschap vond zaterdag 18 juni jl. plaats in het Europese DC van Herbalife in Venray. De tweede plek achter winnaar Ter Bruggen was voor Leon van der Vorst van Aviko Rixona. Gonnie Blenkers van Mead Johnson werd derde. De plaatsen vier en vijf van het NKIT 2016 gingen naar Jan Bokhorst van Bodro Opleidingen en Ramon Leemeijer van Nutricia, de uittredend kampioen van 2015. De prijs van ‘Beste Nieuwkomer’ was voor Mark Paashuis van Pekakroef die de 17de plaats behaalde.

Vijf onderdelen

In totaal streden dit jaar 49 chauffeurs om de titel ‘Veiligste intern transport chauffeur van Nederland’. Er deden 11 chauffeurs voor de eerste keer mee aan het NKIT.
Op vijf verschillende onderdelen werden ze beoordeeld op toepassing van de veiligheidseisen die gelden bij het bedienen van intern transportmiddelen.  Uiteraard stond hierbij ook het completeren van de opdracht centraal. De tijd die de deelnemers hiervoor nodig hadden was gelimiteerd, maar ruim genoeg voor een vakbekwame uitvoering.
Het NKIT 2016 werd mogelijk gemaakt door Heffiq Slim Intern Transport, Jungheinrich Nederland, Toyota Material Handling Nederland, BMWT Train, Boels Training, Meijer Handling Solutions, GNB Industrial Power en Savas Quality Seating.

Klik hier voor de volledige uitslag van het NKIT 2016.

Foto: Dave Zuuring, NLDAZUU Fotografeert.

 

 

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

x
Mis niet langer het laatste nieuws

Schrijf u nu in voor onze nieuwsbrief.

Inschrijven