Nissan voorziet GX serie van luxe cabine • Warehouse Totaal Ga naar hoofdinhoud

Nissan voorziet GX serie van luxe cabine


De nieuwe Nissan GX serie heeft een speciale cabine gekregen, waarbij de chauffeur als het middelpunt van het ontwerp is gekozen. De luxe cabine zorgt er volgens Nissan voor dat werkzaamheden onder alle weersomstandigheden buitengewoon comfortabel blijven. Door de brede, grote deuren kan de chauffeur moeiteloos de cabine instappen. De lage en brede opstap maakt dit zelfs nog eenvoudiger. Het zicht rondom is opmerkelijk goed en het geluidniveau binnen is laag.

Voor de chauffeur is het comfort in de truck, waarin hij of zij dagelijks werkt, van groot belang, weten ze bij Nissan. Dit is ook voor de werkgever belangrijk, want een ontspannen chauffeur kan voor een hoge productiviteit zorgen, zeker als het gaat om werkzaamheden in de buitenlucht. Zware weersomstandigheden, zoals kou, wind, regen en zelfs hitte maken het werk er niet eenvoudiger op. De nieuwe Nissan GX Serie wordt veelal in dergelijke omstandigheden ingezet, zoals buitenterreinen, havens en houtindustrie.

Nissan GX cabine 2

Zicht
Om die reden is voor de GX Serie een extra luxe cabine ontworpen. Deze moet garanderen dat werkzaamheden onder alle weersomstandigheden buitengewoon comfortabel blijven. Behalve de brede, grote deuren en de lage en brede opstap valt ook het enorme glazen oppervlak in de cabine op.

Voorruit
Dit zorgt voor een uitstekend zicht aan alle kanten. Door de gebogen voorruit aan de bovenzijde en het deels glazen dak, is het zicht op hoge lasten onbelemmerd zodat het manoeuvreren eenvoudig blijft. De grote ruimte in de cabine zorgt er tevens voor dat de chauffeur zich op zijn/haar gemak voelt zonder dat dit benauwend aanvoelt.

Nissan GX cabine 1

Stoel
De optionele, geveerde luxe stoel maakt het werken nog comfortabeler. Deze stoel is op vele manieren aanpasbaar aan de zithouding van de chauffeur. Daarbij zorgt een laag geluidsniveau in de cabine er voor dat de chauffeur ontspannen zijn werkzaamheden kan uitvoeren.

Temperatuur
Het achterraam kan in twee posities geplaatst worden, zodat er altijd toevoer van verse lucht is. Daarnaast kan de optionele airconditioning en verwarming er voor zorgen dat de temperatuur in de cabine aangepast kan worden naar elk weertype. Door de zes ventilatie openingen blijven de ruiten helder, wat de veiligheid weer ten goede komt. De ruimte om een radio/cd speler monteren kan zorgen voor nog meer werkgemak.

Nissan GX cabine 3

Deuren
Ook in de cabine aanwezig zijn bijvoorbeeld leesverlichting, een panoramische spiegel en een optioneel uitrolbaar zonnescherm. De cabine is leverbaar in een enkele deur uitvoering en met een dubbel scharnierende deur. In de deur zit bovendien een schuifraam, zodat er snel en eenvoudig gecommuniceerd kan worden met de buitenwereld.

Onderhoud
De deuren zijn dusdanig ontworpen dat, wanneer ze geopend zijn, er voldoende ruimte is om onderhoudswerkzaamheden uit te voeren. Samen met de eenvoudige en ruime toegang tot het motorcompartiment zorgt dit er volgens Nissan voor dat de stilstand van de truck tot een minimum beperkt kan worden.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

x
Mis niet langer het laatste nieuws

Schrijf u nu in voor onze nieuwsbrief.

Inschrijven