Ga naar hoofdinhoud

Nilfisk ontwikkelt eerste stand-on schrob-zuigmachine


Nilfisk beleeft een primeur met de ontwikkeling van zijn eerste stand-on schrob-zuigmachine. De handzame en compacte SC1500 levert volgens de producent de prestaties van een grote schrob-zuigmachine.

De SC1500 is eenvoudig te manoeuvreren dankzij zijn compacte afmetingen en handige besturing. Er is slechts één knop voor het bedienen en bedieningspaneel spreekt voor zich. Hierdoor is weinig training en uitleg nodig. De gebruiker hoeft alleen op te stappen en kan meteen beginnen met reinigen.
De stand-on schrob-zuigmachine zit qua formaat tussen de achterloop schrob-zuigmachine en de opzit of ride-on schrob-zuigmachine in. De bestuurder bedient de machine vanaf een plateau achterop de machine.
De Nilfisk SC1500 is uitgerust met twee borsteldruk instellingen en heeft een tankcapaciteit van 44 liter en een werksnelheid van 4,8 km/u. De SC1500 kan tot 3,5 uur aan één stuk werken en reinigt een oppervlak van 2.438 m² per uur. Het Ecoflex systeem en de elektronische watertoevoercontrole waarmee de machine is uitgevoerd, dragen bij aan een duurzamer milieu.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

x
Mis niet langer het laatste nieuws

Schrijf u nu in voor onze nieuwsbrief.

Inschrijven