Ga naar hoofdinhoud

Nieuwe versie Crown truckbeheersysteem


Crown heeft het nieuwe truckbeheersysteem InfoLink 3.0 gepresenteerd.  Het systeem volgt en analyseert in realtime de dynamische prestatiekarakteristieken van heftrucks die over meerdere locaties zijn verdeeld. Via een laptop of een ander mobiel apparaat krijgen truckbeheerders direct toegang tot een groot aantal bestuurders- en truckgegevens, zoals batterijgebruik, botsinggeschiedenis en truckgebruik.

Productiviteitstool
In InfoLink zijn alle mogelijke ontwrichtende factoren onmiddellijk aan de statusindicatoren met duidelijke kleurcodes te herkennen. De kleuren geven aan waar en wanneer de beheerder mogelijk in actie moet komen. Elk rapport uit het systeem is aan de eigen voorkeuren aan te passen door relevante prestatie-indicatoren, meerdere locaties en specifieke tijdsperiodes erin op te nemen.

Kostenbesparing
Het systeem brengt het energieverbruik en de energiekosten in kaart door de ontladingsniveaus en laadcycli van de batterijen te analyseren. Het geeft ook aan of batterijen vaker dan nodig worden opgeladen, waardoor truckbeheerders onnodige laadcycli kunnen vermijden en de batterijlevensduur sterk kunnen verbeteren. De daaruit voortvloeiende kostenbesparingen kunnen aanzienlijk zijn, vooral wanneer ze over langere tijd voor een heel heftruckpark worden bekeken.

Optimale inzet
InfoLink 3.0 biedt een aantal geavanceerde functies voor truckbenutting, zodat managers absoluut zeker weten dat hun intern transport altijd efficiënt verloopt. Intuïtieve grafieken laten zien of elk soort truck voor de juiste toepassing en geplande tijdsduur wordt gebruikt. Als een reachtruck bijvoorbeeld een aanzienlijk hogere ratio voor ‘rijden’ dan voor ‘heffen’ heeft, is het mogelijk dat de truck niet goed wordt gebruikt.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

x
Mis niet langer het laatste nieuws

Schrijf u nu in voor onze nieuwsbrief.

Inschrijven