Ga naar hoofdinhoud

Nieuwe orderverzamelaars van Hyster


Hyster Europe heeft een nieuwe low-level orderverzameltruck gelanceerd ter versterking en uitbreiding van de complete range orderpickers. De nieuwe LO2.0-2.5 orderpicker is ontwikkeld ter bevordering van de snelheid van het orderpicken en is geschikt om aan beide zijden van een magazijnpad orders te verzamelen. Het design combineert energiezuinigheid, betrouwbaarheid, snelheid en ergonomie met lage gebruikskosten, stelt Barloworld Intern transport, exclusief dealer van Hyster heftrucks en magazijntrucks voor Nederland.
Een van de meest opvallende ontwerpkenmerken van de nieuwe orderverzameltruck is het comfortabele werkplatform met een variabele hoogte. Het platform helpt de bewegingen van de chauffeur te minimaliseren en bespaart zo kostbare tijd tijdens het verzamelen van orders. Het grote platform biedt meer ruimte voor de bestuurder en zorgt voor een gemakkelijke in- en uitstap.
De orderpicker manoeuvreert eenvoudig door middel van een gemakkelijk te bedienen disselkop met vingertopbediening. De truck kan echter ook bestuurd worden door middel van de kruipsnelheidbediening aan de zijkant. In dat geval hoeft de chauffeur niet eerst op de truck te stappen.

De nieuwe Hyster low-level orderpickers hebben een 2,6W AC-motor die zorgt voor een krachtige acceleratie en rijsnelheid, en daarmee voor maximale productiviteit tijdens een shift. De trucks zijn verder voorzien van een regeneratief remsysteem en terugrolbeveiliging, die ervoor zorgt dat de truck niet onverhoopt terugrolt op hellingen. Een ruime grondspeling zorgt ervoor dat rommel op de werkvloer of ongelijke vloeren en hellingen de trucks niet hinderen en het werk gewoon door kan gaan.
Deze nieuwe serie is speciaal ontwikkeld voor het verzamelen van orders op de grond, maar is ook geschikt voor het verzamelen van orders op het tweede niveau. De LO2.0-2.5 is verkrijgbaar met een schaarliftfunctie en een in hoogte verstelbaar bestuurdersplatform.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

x
Mis niet langer het laatste nieuws

Schrijf u nu in voor onze nieuwsbrief.

Inschrijven