Ga naar hoofdinhoud

Nieuwe handpallettruck met weegsysteem van Stimag


Er is een nieuw model handpallettruck met weegsysteem op de markt: de STL-H/320. Leverancier van de truck is Stimag BV uit Hoofddorp.

De truck is niet alleen voorzien van een robuust weegsysteem tot tweeduizend kilo, maar heeft ook makkelijk lopende polyurethaan wielen. De vorkrollen zijn zelfs dubbel uitgevoerd, als tandem rollen, zodat het in- en uitrijden van een pallet zonder problemen verloopt.

Het weegsysteem van de STL-H/320 is opgebouwd volgens de kwaliteitsnormen van Stimag. Dat wil zeggen dat het is voorzien van vier waterdichte krachtopnemers, een accu die minimaal twintig uur meegaat en een volledig beschermde indicator met een duidelijke twintig millimeter verlichte uitlezing. De machine is zeer eenvoudig te bedienen door de 750 millimeter hoge ergonomische opbouw. Het is mogelijk het weegsysteem geijkt te leveren.

Volgens Stimag, dat al bijna dertig jaar weegsystemen levert, kan de nieuwe handpallettruck gebruikers flinke besparingen opleveren, doordat ze niet meer naar een vaste vloerweegschaal hoeven te rijden. Ook wordt het aantal palletbewegingen beperkt, waardoor de kans op schade aan goederen kleiner wordt. De STL-H/320 wordt compleet geleverd met twee jaar garantie.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

x
Mis niet langer het laatste nieuws

Schrijf u nu in voor onze nieuwsbrief.

Inschrijven