Ga naar hoofdinhoud

Nieuwe generatie printoplossingen


Avery Dennison Printer Systems Division heeft zijn AP serie versterkt met de nieuwe generatie AP 5.4 printers en een geheel nieuwe oplossing met uitgebreidere printmogelijkheden, de AP 5.6. Het doel van deze serie is het leveren van verhoogde efficiëntie, productiviteit en een verbeterde traceerbaarheid van goederen in de voedingsmiddelen- en logistieke sector.

Door de efficiëntie te verhogen binnen de verschillende afdelingen, variërend van het transport tot het etiketteren van dozen, kan met de AP serie printers de productie worden verhoogd tot 30 procent. Dit wordt bereikt door een nieuwe, verbeterde processor waardoor snellere data- en etiketverwerking wordt gerealiseerd. Een sneller etiketteerproces zal leiden tot kostenbesparing en efficiëntere bedrijfsprocessen.

De flexibele printoplossing kan, door zijn meertaligheid, eenvoudig worden geïntegreerd in de bestaande processen en interne netwerken van de distributiecentra in verschillende landen. Avery Dennison heeft in de voedingsmiddelen- en logistieke sector ook een behoefte aan ondersteunende software geconstateerd. Software die aan alle standaarden voldoet en productidentificatie en –etikettering mogelijk maakt.

Dit heeft geleid tot het ontwerp en de ontwikkeling van Trace-It! welke in lijn is met de laatste GS1 standaarden en aanbevelingen zoals Databar en de 2D coderingsymbolen. Deze uitgebreide software zorgt voor een productbarcode die compatibel is door de gehele distributieketen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

x
Mis niet langer het laatste nieuws

Schrijf u nu in voor onze nieuwsbrief.

Inschrijven