Ga naar hoofdinhoud

Nieuwe geheel gesloten pallet


Hulkenberg brengt de TC1 pallet op de markt: een geheel gesloten en hygiënische kunststof pallet in het Euro-formaat 1.200 x 800 mm. De TC1 Euro-pallet sluit aan op de bestaande TC3 palletserie in industrieformaat. De gepatenteerde lasgeometrie van de TC3 is ook in de TC1 toegepast. Deze constructiewijze garandeert een hoge stootvastheid, een lange levensduur en een hoge belastbaarheid van de pallet, tot zelfs 1.750 kg in palletstellingen.

Het palletdek van de TC1 is aan de bovenzijde en aan de onderzijde geheel glad en gesloten, zonder externe ribstructuren. Doordat de uitstaande randen zeer precies zijn weggefreesd, wordt de wanddikte van de pallet niet aangetast. De hygiëne en de hoge stootvastheid van de pallet blijven daarmee gegarandeerd. De pallets zijn goed te reinigen. Vuil, vocht en andere verontreinigingen hebben geen enkele kans.

De aanbindingen van de palletklossen met het palletdek en met de palletsledes zijn extra versterkt. Breuk op deze gevoelige punten wordt daardoor tot een minimum beperkt. Bovendien zijn de sleeplatten aan beide zijden afgeschuind, voor een probleemloze handling met pallettrucks.

De TC1 wordt vervaardigd van hoogwaardig virgin-HDPE kunststof en is standaard met en zonder  stapelrand leverbaar. De TC1 Euro-pallet is belastbaar tot 1.000 kg in palletstellingen. Voor zwaardere toepassingen kunnen de pallets met versterkingsprofielen worden uitgerust. Hiermee wordt het draagvermogen in palletstellingen verhoogd tot 1.750 kg.

Optioneel kunnen de pallets ook met een extra hoge rand geleverd worden. Daarnaast zijn de TC1 pallets verkrijgbaar met antislip op het palletdek, voor nog meer veiligheid tijdens het vervoer en de opslag van goederen of lege pallets.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

x
Mis niet langer het laatste nieuws

Schrijf u nu in voor onze nieuwsbrief.

Inschrijven