Ga naar hoofdinhoud

Nieuwe Falcon X3 met Power3 Technology


Datalogic Mobile, fabrikant van robuuste en ergonomische mobiele computers, komt met de Falcon X3. Deze portable data terminal, beschikbaar in handpalm- en pistoolgreep versies, biedt nieuwe functies die tegemoet komen aan de eisen van de hedendaagse supply chain-toepassingen.

De X3 biedt real-time data capture en communicatie, inventarisaties en maximaliseert de productiviteit. De mobiele computer is verkrijgbaar met laserscanner of 2D imager. Zowel laser- als imager-versies van de X3 worden geleverd met Green Spot feedback bij het herkennen van de barcode. Uitgerust met Windows CE of Windows Mobile 6.5 kan de X3 worden geïntegreerd in WMS- en ERP-beheerssystemen.

Robuust gebouwd
“Onze nieuwe Falcon X3 levert zijn prestaties dankzij de Power3 architectuur. Power3 maakt gebruik van een dual-processor architectuur”, aldus Gian Paolo Fedrigo, ceo van Datalogic Mobile. De pistoolgreep-versie biedt een gebogen handvat en ergonomische trigger, waardoor de operator een hele dag comfortabel, maar toch intensief kan scannen. Op de numerieke en alfanumerieke toetsenborden bevinden zich de meest gebruikte toetsen.
Het scherm en toetsenbord met achtergrondverlichting maken het gemakkelijk om te werken in donkere indoor, of extreem heldere outdoor omgevingen. De X3 is robuust gebouwd, bestand tegen meermaals vallen van een hoogte van 1,8 m (6 voet). Het IP64 afdichtingniveau garandeert het apparaat bescherming tegen stof en vloeistoffen.

Software meegeleverd
Datalogic levert de X3 met software en servicetools: gelicentieerde versies van Wavelink Avalanche en Wavelink terminal emulatie worden standaard meegeleverd op het toestel. Andere opgenomen softwaretools zijn de Datalogic Desktop, Configuratie en Firmware utilities die kunnen worden gebruikt om de configuratie van het apparaat bij te werken en op te slaan. Datalogic biedt ook diverse onderhoudovereenkomsten aan.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

x
Mis niet langer het laatste nieuws

Schrijf u nu in voor onze nieuwsbrief.

Inschrijven