Nieuwe ergonomische cabine op BT Reflex en Veflex • Warehouse Totaal Ga naar hoofdinhoud

Nieuwe ergonomische cabine op BT Reflex en Veflex


Alle medium reachtrucks van het type BT Reflex RRE-M en alle man-down trucks van het type BT Veflex VRE150 hebben een nieuwe, ergonomische cabine gekregen. Dankzij deze vernieuwde cabine wordt de styling van de machines identiek aan die van de reachtrucks van de RRE B/E serie.

De nieuwe cabine biedt volgens leverancier Toyota Material Handling extra veiligheid en ergonomie bij horizontale en verticale transportwerkzaamheden.

Meer beenruimte
De nieuwe cabine is voorzien van een gemoderniseerde stijl van de kunststof cabinepanelen, een vernieuwde stuurconsole, een smaller dashboard, waardoor er meer beenruimte overblijft en een voorbereidingskit voor PC, scanner, terminal etc.

Verder beschikt de cabine over pincodeactivering, met dezelfde mogelijkheden als de BT Reflex B/E serie, door middel van een 1- of 4-cijferige code.

10 rijprogramma’s

Er zijn maximaal 10 verschillende rijprogramma’s mogelijk. De in te stellen parameters zijn stuurgevoeligheid, acceleratie, afremmen, maximum snelheid, automatische uitschakeling (log off) en maximaal 100 verschillende pincodes.

De vernieuwde cabine heeft de Reflex RRE-M en de Veflex VRE150 volgens Toyota een eigentijdse styling gegeven met diverse mogelijkheden. De ergonomische verbeteringen bieden de chauffeur meer comfort en veiligheid, en bovendien een goed zicht op de last. Door de uitgebreide instellingsmogelijkheden kunnen de rij-eigenschappen nauwkeurig worden afgestemd op de gebruiker en de werkzaamheden.

 

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

x
Mis niet langer het laatste nieuws

Schrijf u nu in voor onze nieuwsbrief.

Inschrijven