Ga naar hoofdinhoud

Nieuwe compacte en robuuste barcodeterminal


De nieuwe barcodeterminal DT-X8 van Casio weegt slechts 280 gram, heeft een valbestendigheid van drie meter hoogte en is compleet beschermd tegen water en stof (IP67). De X8 is compacter dan de DT-X30 terminal voor logistieke toepassingen en robuuster dan de DT-X7. De Japanse ontwikkelaars die werkten aan de ontwikkeling van de DT-X8 hadden als opdracht meegekregen een terminal te ontwikkelen met een perfecte combinatie van ergonomie en bruikbaar in industriële omgevingen met daarin geïntegreerd alle benodigde functionaliteit.

Het ergonomische ontwerp en zijn specificaties maken dat deze terminal geschikt voor logistiek, fieldservices, dienstverlening en industrie. Door gebruik te maken van nieuwe kunststof soorten is de valbestendigheid vergroot van 1,5 meter naar 3 meter. De DT-X8 is verkrijgbaar met een laserscanner of een 2D imager voor het lezen van de meest voorkomende 1D en 2D codes. De DT-X8 is ontworpen voor dagelijks terugkerende werkzaamheden in de logistieke sector. Drie scan-knoppen maken het gebruik van de terminal voor zowel rechts- als linkshandigen eenvoudig.

De toetsen zijn zodanig geplaatst dat de vereiste vingerbewegingen tot een minimum worden beperkt. Scanning vindt bij beide versies plaats in een richting schuin naar beneden. Dit zorgt ervoor dat het scanproces zeer intuïtief is. Tevens is het display hierdoor gemakkelijk af te lezen gelijktijdig met het scannen. Een trilfunctie bevestigd ook de succesvolle scan. De DT-X8 maakt gebruik van een PXA320 processor met 624 MHz, 128 MB RAM, 256 MB geheugen en heeft als besturingssysteem Windows CE6.0.

De Casio DT-X8 wordt klaar voor gebruik geleverd inclusief 2730 mAh batterij, USB kabel, polsband en adapter. De krachtige lithium-ion batterij zorgt ervoor dat je met het 280 gram lichtgewichte terminal ongeveer 13 uur kan werken. Voor de communicatie is de DT-X8 standaard uitgerust met Bluetooth, WiFi (IEEE802.11b/g) en een USB-interface. Via de ingebouwde microfoon en luidspreker ondersteunt de terminal-Voice-over-IP en spraakopnames.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

x
Mis niet langer het laatste nieuws

Schrijf u nu in voor onze nieuwsbrief.

Inschrijven