Ga naar hoofdinhoud

Nieuwe CL-S700 printers van Citizen


Citizen Systems Europe fabrikant van thermische printers voor etiketten en barcodes heeft de CL-S700 modellen ontworpen om het gebruik eenvoudig te maken in werkomgevingen met beperkte ruimte. Alle handelingen zijn binnen handbereik aan de voorzijde van de printer geplaatst. De mogelijkheid de printer aan de voorzijde te laden, betekent dat de vereiste operationele ruimte voor de printer minimaal is, waardoor het apparaat ook geschikt is voor gebruik op een werkvloer waar niet veel plaats over.
De CL-S700 heeft, volgens de fabrikant, een maximale afdruksnelheid van 250 mm per seconde en een snelle en nette papierdoorgang. Dooreen groot nieuwe eigenschappen kunnen de media in slechts tien seconden worden vervangen.
Het model CL-S700 is beschikbaar in de 200 dpi en Datamax emulatie, in de Zebra emulatie en in de latere 300 dpi versies. Het wordt standaard geleverd met parallelle, seriële en usb-poort. Ethernet en draadloze LAN zijn optioneel, maar kunnen snel worden toegevoegd, waardoor iedere printer op afstand kan worden bediend, ingesteld en beheerd.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

x
Mis niet langer het laatste nieuws

Schrijf u nu in voor onze nieuwsbrief.

Inschrijven