Nieuwe Cat meelooppallettrucks • Warehouse Totaal Ga naar hoofdinhoud

Nieuwe Cat meelooppallettrucks


Cat Lift Trucks breidt zijn aanbod meelooppallettrucks uit met drie nieuwe modellen, type NPP16/18/20N2. De nieuwe trucks combineren op een slimme manier vermogen en prestaties, zodat eindgebruikers kunnen beschikken over optimale productiviteit tegen de laagst mogelijke kosten over de gehele gebruiksduur, aldus leverancier Crepa.
De nieuwe modellen hebben hefcapaciteiten van 1,6; 1,8 en 2,0 ton en zijn uitgerust met AC-aandrijftechnologie voor een nauwkeurige aandrijfbesturing met optimale tractie en acceleratie. Tevens zijn alle modellen voorzien van een eco-modus. Deze reduceert de rijsnelheid en maakt daarmee een soepel transport en lager energieverbruik mogelijk.

Stilstand beperkt

Een stevige chassisconstructie en op duurzaamheid geteste vorken bieden extra robuustheid en betrouwbaarheid in de zwaarste omstandigheden. Het afgedichte chassis en de waterdichte elektrische onderdelen beschermen de truck tegen vocht, vuil en corrosie. Het geïntegreerde aandrijf- en hefsysteem bevat minder componenten dan voorgaande modellen, zodat de kans op storingen verder wordt verlaagd. Een volledig afgesloten compartiment met stalen afdichting beschermt de accu tegen klappen en schokken. Al deze aspecten zorgen ervoor dat stilstand tot een minimum beperkt blijft.

Gekoppelde en geveerde zwenkwielen zorgen voor optimale stabiliteit van zowel de truck als de last op elke ondergrond. Daarnaast hebben de nieuwe modellen grotere hefhoogten, om te voorkomen dat goederen of pallets over de vloer schuiven en daardoor beschadigd kunnen raken. Dit alles maakt de trucks geschikt voor het werken op laadperrons of ongelijke ondergronden.
De range NPP16-20N2 beschikt over een ergonomisch ontworpen disselboom waarmee de truck makkelijk kan worden bediend. Indien gewenst kunnen de trucks worden uitgerust met grotere hef- en daalhendels. Enkelhandige bediening wordt daarmee mogelijk, zelfs als de bestuurder handschoenen draagt.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

x
Mis niet langer het laatste nieuws

Schrijf u nu in voor onze nieuwsbrief.

Inschrijven