Ga naar hoofdinhoud

Nieuwe bestuurdersplatforms dubbelstapelaar Crown


De dubbelstapelaars uit de DT3000-serie van Crown zijn vanaf nu ook verkrijgbaar met een aantal nieuwe bestuurdersplatforms. Speciaal voor magazijnen waar de trucks grote afstanden moeten afleggen zijn bepaalde modellen uit de serie uitgerust met een vast bestuurdersplatform met instap aan de zij- en achterkant.

De modellen met een vast platform hebben een geoctrooieerde afsluiting met veiligheidsschakelaars om de veiligheid van de bestuurder over lange afstanden te garanderen. Deze voorziening zorgt ervoor dat de truck tot stilstand komt als de bestuurder een voet buiten de omtrek van het platform zet – een belangrijke veiligheidsverbetering. Dit detail is slechts één voorbeeld van de vele innovatieve ergonomische kenmerken van Crown’s dubbelstapelaars, zoals een lage opstap, een brede toegang en beklede rugleuningen of zijsteunen (afhankelijk van het model). Voor echt veeleisende toepassingen kunnen de modellen met instap aan de achterkant ook worden voorzien van Crown’s geoctrooieerde FlexRide platformvering met gewichtsinstelling, die de schokdemping optimaal op het gewicht van de individuele bestuurder afstemt. Hierdoor ontstaat een nog comfortabelere werkomgeving voor nog meer efficiency.

Voor de hoogst mogelijke flexibiliteit omvat de DT3000-serie naast modellen met een vast platform ook dubbelstapelaars zonder platform of met een uitklapbaar platform.

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

x
Mis niet langer het laatste nieuws

Schrijf u nu in voor onze nieuwsbrief.

Inschrijven