Ga naar hoofdinhoud

Nieuw etiketteersysteem verhoogt productiviteit


Avery Dennison Retail Branding and Information Solutions onthult tijdens de komende Interpack de ALX 73x; een nieuwe print & apply etiketteeroplossing. Deze flexibele, modulaire en high-speed generatie etiketeersystemen kan eenvoudig worden geïntegreerd in bestaande productomgevingen en verhoogt de operationele efficiëntie voor productielijnen met een groot volume, laat Avery Dennison weten.
Volgens de leverancier bieden de snellere processen van de ALX 73x een directe return on investment (ROI) en verlaagde Total Cost of Ownership (TCO). Uit intern onderzoek komt het systeem zelfs uit de bus als laagste Total Applied Cost (TAC) oplossing in de markt.

De ALX 73x serie biedt een reeks aan voordelen voor de verschillende sectoren zoals de farmacie, voedingsmiddelen- en chemische industrie. Met de ‘near edge’ printkoptechnologie behaalt de ALX 73x snelheden van ongeveer 400mm per seconde. Gecombineerd met de zeer hoge aanbrengsnelheid tot 50 m/min kan het systeem worden toegepast in de meest snelle productielijnen.
Ook zijn er minder tijdrovende rolwisselingen nodig, doordat er gebruik wordt gemaakt van grotere etiketrollen en printlinten. Tevens kan met de duurzame folie-bespaarfunctie de impact op het milieu worden verminderd door alleen inkt te gebruiken wanneer dit noodzakelijk is.  De nieuwe serie biedt drie verschillende printbreedtes: 4, 5 en 6 inch.

De Interpack wordt gehouden van 12 t/m 18 Mei in Düsseldorf.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

x
Mis niet langer het laatste nieuws

Schrijf u nu in voor onze nieuwsbrief.

Inschrijven