Ga naar hoofdinhoud

Motorola ontwikkelt snelste handheld


Motorola Solutions breidt zijn assortiment uit met de MC9200, volgens de producent de snelste handheld computer op de markt. De MC9200 is voorzien van het nieuwste technologische platform met snellere dual-core processor en heeft meer geheugen.

De handheld, dat hetzelfde robuuste ontwerp heeft als de andere producten in de MC9000-familie, ondersteunt de nieuwste mobiele bedrijfsapplicaties in veeleisende omgevingen als magazijnen, laad-en-losplatforms en op de werkvloer in fabrieken. Het apparaat is specifiek ontwikkeld voor applicaties in scan-intensieve omgevingen en is daardoor geschikt voor gebruik in magazijnen, transport en logistiek, voor inventarisbeheer, workflowmanagement, prijsvalidatie, ‘asset tracking’ en beheerapplicaties in retail en bij overheidsinstellingen.
Door toepassing van Motorola’s RhoMobile Suite blijft de MC9200 compatibel met bestaande warehousemanagementsystemen en Telnet-applicaties. Hierdoor worden investeringen in applicaties beschermd. Ook zijn alle bestaande randapparatuur en accessoires voor de MC9000-series compatibel met de nieuwe MC9200. Dit zorgt ervoor dat gebruikers geen extra investeringen hoeven te doen. De MC9200 beschikt over een brede range aan scanningfaciliteiten, inclusief de 1D ‘long-range’ scanner, 2D-imager die alle 1D-, 2D- en DPM-barcodes uit verschillende richtingen met lasersnelheid kan lezen en een 2D ‘long-range’ imager die 1D- and 2D-barcodes tot op zo’n tien meter afstand kan lezen.
Verder is de handheld voorzien van 802.11a/b/g radio, Windows Embedded handheld 6.5.3 of Embedded compact 7 Operating Systeem. Er zijn twee uitvoeringen leverbaar: Standaard en Premium. De MC9190 blijft vooralsnog gewoon leverbaar en wordt niet vervangen door de MC9200.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

x
Mis niet langer het laatste nieuws

Schrijf u nu in voor onze nieuwsbrief.

Inschrijven