Mobiele magazijnapplicatie van a-SIS • Warehouse Totaal Ga naar hoofdinhoud

Mobiele magazijnapplicatie van a-SIS

Schermvoorbeeld LMxt Mobiel

Logistieke softwarespecialist a-SIS (onderdeel van de Savoye Groep) introduceert een mobiele toepassing voor gebruik in magazijnen. Deze LMxt terminal applicatie werd volledig in-huis ontwikkeld.

De LMxt applicatie beschikt over een duidelijke, grafische opzet, waarbij de gebruiker op vele manieren data kan invoeren. Gegevens over alle werkzaamheden kunnen worden ingevoerd via een barcode lezer, een Voice toepassing of door de RFID functie te gebruiken. Gegevensinvoer is zowel via het keyboard als het touchscreen mogelijk. De handterminal kan bijvoorbeeld in de ochtend worden gebruikt als scanner bij goederenontvangst en in de middag kan er overgeschakeld worden naar een Voice mode voor orderverzamelen.

Communicatie
Een ander voordeel van de applicatie is dat deze in de Voice mode op elk apparaat, met een headset of een Bluetooth verbinding kan worden geïnstalleerd. Uitgangspunt tijdens de ontwikkeling van de nieuwe mobiele applicatie was de mogelijkheid om met alle andere producten van a-SIS, zoals de verschillende WMS oplossingen, te kunnen communiceren. Het staat de gebruiker echter vrij om elke leverancier van Voice apparatuur te kiezen, maar door deze mogelijkheid kan de investering volgens a-SIS een stuk lager uitvallen in vergelijking met een complete Voice oplossing.

Platform
De oplossing werkt prima op een traditionele handterminal, maar ook op een tablet of een smartphone. De applicatie biedt tevens enkele nieuwe functionaliteiten: het weergeven van documenten zoals afbeeldingen, additionele informatie in verborgen velden en het tonen van berichten of alerts. Verder is de applicatie geschikt voor toepassing op de meest recente platformen: Windows 10, Windows CE, Windows Mobile en Android.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

x
Mis niet langer het laatste nieuws

Schrijf u nu in voor onze nieuwsbrief.

Inschrijven