Mitsubishi breidt meeloop-pallettruckrange uit • Warehouse Totaal Ga naar hoofdinhoud

Mitsubishi breidt meeloop-pallettruckrange uit


Mitsubishi Forklift Trucks voegt twee nieuwe modellen toe aan de serie elektrische Premia ES-meeloop-pallettrucks. Deze omvat een versie met opklapbaar platform en een versie met hefvorken. De beide modellen zijn specifiek ontworpen voor toepassingen waaraan langere afstanden of intensief laad- en loswerk zijn gekoppeld.

Het ruime hangende platform van de PBP20N2R kan, wanneer de gebruiker maar wil, snel uitgeklapt worden. In alle andere opzichten is deze comfortabele meeloop-pallettruck volgens Mitsubishi vergelijkbaar met de andere trucks in de serie. De maximumsnelheid is automatisch beperkt tot een veilige 6 km/uur,  ook wanneer het platform in gebruik is. Wanneer het platform niet nodig is, kan deze eenvoudig worden opgeklapt, zodat de truck weer in de normale prestatiemodus als meeloop-palletruck kan worden bediend.

Hefvorken

Om het laden en lossen voor de gebruiker zo comfortabel mogelijk te maken, heeft de PBP20N2E hefvorken die de lading naar de juiste hoogte brengen – met een maximum van 735 mm. Dit is een ergonomisch voordeel ten opzichte van de oude situatie, waarbij er veel van de rug van de gebruiker werd gevraagd. De serie Premia ES heeft mede daarom dit jaar de reddot design award gewonnen.

Overige kenmerken

De trucks kenmerken zich verder door een compacte vorm en gebruiksvriendelijke disselboom voor veel wendbaarheid; een opvallende prestatiemodus-schakelaar met twee standen voor variabele werkomstandigheden; een initiele hefhoogte van 135 mm om problemen met hellingen, oneffen oppervlakken en beschadigde pallets te voorkomen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

x
Mis niet langer het laatste nieuws

Schrijf u nu in voor onze nieuwsbrief.

Inschrijven