Ga naar hoofdinhoud

Meest compacte DoD-inkjetprinter uit Omega-serie


Atlantic Zeiser heeft de nieuwe Omega 20/25 geïntroduceerd; de meest compacte DoD-inkjetprinter uit de Omega-serie. De printer heeft een printbreedte van 20 of 25 mm en maakt gebruik van een unieke luchtgekoelde UV-droger. Een externe koelunit is daardoor overbodig. Doordat de printer en droger compact zijn, kan het systeem eenvoudig worden geïntegreerd in bijvoorbeeld productielijnen.
De Omega 20/25 garandeert een hoge kwaliteit codering en is uiterst betrouwbaar. De printer is duurzaam in gebruik en geeft goede hechting op moeilijke materialen zoals; glas, gelakt karton, PVC etc. Het printen van logo’s, barcodes, 2D-codes zijn voor de Omega 20/25 geen probleem, stelt De Koningh Coding & Labeling, dat de nieuwe DoD-inkjetprinter in Nederland levert.

De Omega-serie is niet alleen geschikt in de farmaceutische industrie, maar ook in de extrusie- en verpakkingsindustrie waar behoefte is aan het personaliseren van verpakkingen in de laatste fase van het productieproces.
De Omega-serie voorziet zowel poreuze als niet-poreuze materialen van een hoge kwalitatieve single pass afdruk met een resolutie tot wel 720 dpi. Materialen als karton, papier, kunststof of aluminium kunnen probleemloos van een afdruk worden voorzien. Door hun compactheid zijn de printers bovendien vrijwel overal integreerbaar, ook als de ruimte zeer beperkt is.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

x
Mis niet langer het laatste nieuws

Schrijf u nu in voor onze nieuwsbrief.

Inschrijven