Ga naar hoofdinhoud

MediaWrap voor tablets en phones


De grote populariteit van smartphones en tablets zorgt voor een explosieve toename van het aantal verzendingen. Tot voor kort was er geen handzame verpakking beschikbaar om deze producten veilig heen en weer te versturen tussen leverancier, consument en repaircentra. Met de lancering van de MediaWrap biedt Antalis nu een alles-in-één standaard verpakkingsoplossing. De verpakkingsoplossing is te zien op de stand van Antalis tijdens de Macropak 2014 in Utrecht.

Bekijk ook de video

https://vimeo.com/cohnwolfe/review/106588699/8ccd892b72

Passend

De afmetingen van smartphones en tablets lopen sterk uiteen. Meestal verpakt men ze in ruime dozen die ter bescherming worden afgevuld met opvulmaterialen. Met de uitgekiende en nauwsluitende MediaWrap kan dat voortaan een stuk eenvoudiger en goedkoper. Er zijn twee standaardmodellen beschikbaar voor alle types smartphones en twee voor alle tabletvarianten.

Kostenbesparend

De volumevermindering levert volgens Antalis een besparing op van maar liefst 30% tot 50% in de verzendkosten. Verpakken met de MediaWrap gaat 20% tot 30% sneller. Ook dat betekent een besparing.

Beschermd

De MediaWrap is eenvoudig aan te brengen kartonnen omhulsel voorzien van beschermende foamdelen. Die vangen de druk op bij een val of ander incident, zodat er geen beschadiging optreedt. Bovendien beschermt het volledig omsluitende foamelement tegen stof en vocht.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

x
Mis niet langer het laatste nieuws

Schrijf u nu in voor onze nieuwsbrief.

Inschrijven