LXE´s robuuste HX2 armcomputer • Warehouse Totaal Ga naar hoofdinhoud

LXE´s robuuste HX2 armcomputer


GROENEKAN – 16 oktober, 2006 – LXE Inc., toonaangevend fabrikant van robuuste mobiele computers die supply chain management optimaliseren, introduceert vandaag een nieuwe aanwinst in de serie “hands-free” computers – de HX2 mobiele computer.

De HX2-computer is een kleine, lichtgewicht computer voor datacollectie die de gebruiker op zijn arm of om zijn middel kan dragen zodat de handen vrij blijven om effectiever en efficiënter te kunnen werken in het magazijn.

Voordat een mobiele computer door de markt wordt geaccepteerd, moet deze zowel comfortabel als gebruiksvriendelijk zijn. De innovatieve armbanden van deze unit, die zowel de computer als de batterij bevestigen, zorgen ervoor dat de computer altijd onmiddellijk kan worden gebruikt. Ze voorkomen dat de unit rond de arm van de gebruiker draait – een veelgehoorde klacht bij bestaande systemen. De instelbare armbanden kunnen, afhankelijk van de voorkeur van de gebruiker, dicht bij de elleboog of de pols worden gedragen.

De compacte HX2 mobiele computer heeft een extreem helder en scherp kleurendisplay voor perfecte weergave onder alle lichtomstandigheden. Tevens is het display vanuit elke hoek goed af te lezen. De grote toetsen met achtergrondverlichting zijn ontworpen voor high-speed orderpicking-toepassingen. De toetsen zijn volledig instelbaar, zodat klanten deze zelf kunnen aanpassen aan hun specifieke wensen.

Daarbij is deze computer zeer robuust. Dat is immers noodzakelijk in de industriële werkomgevingen waarin de computer wordt gebruikt. De magnesium-aluminium voorkant van de HX2-computer en het schokbestendige scherm zijn erop afgestemd om deze unit in bedrijf, en uit reparatie te houden. De ringscanners (laser en imager) van de draagbare HX2-computer zijn net zo robuust als de computer.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.


x
Mis niet langer het laatste nieuws

Schrijf u nu in voor onze nieuwsbrief.

Inschrijven