Ga naar hoofdinhoud

Luchtdeuren zijn nu nog beter en voordeliger


De nieuwe serie compacte AFIM Luchtdeuren (hogedruk-luchtgordijnen) biedt volgens de producent Air in Motion een groot aantal voordelen ten opzichte van conventionele systemen als snelloopdeuren, snelsluiters, roldeuren, overheaddeuren en strokengordijnen. Bovendien zijn ze goedkoper in de aanschaf en in het gebruik.

Deze nieuwe serie is het resultaat van een nauwe samenwerking met de ventilatorfabrikant, waardoor belangrijke vernieuwingen zijn aangebracht. De deuren zijn kleiner van afmetingen en uitgerust met een speciaal ontwikkelde hoog-efficiënte blower, die daardoor optimaal op zijn taak is berekend.

Kostenbesparingen

Door de uitgekiende vorm en de materiaalkeuze konden de productiekosten met bijna 50% worden teruggebracht. Air in Motion laat de klant daarin deels profiteren. Verder is er is minder onderhoud nodig, de energiekosten zijn sterk gereduceerd en het is eenvoudiger om aan de HACCP te voldoen. Om een indruk te krijgen van de kostenaspecten heeft de producent een gedetailleerde kostenvergelijking op de website geplaatst, waaruit blijkt dat ten opzichte van conventionele doorgangen een jaarlijkse kostenbesparing van 60% en een terugverdientijd van minder dan twee jaar mogelijk zijn.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

x
Mis niet langer het laatste nieuws

Schrijf u nu in voor onze nieuwsbrief.

Inschrijven