Ga naar hoofdinhoud

Loading Systems geeft dockshelter kleur


Loading Systems, leverancier van dock equipment en industriële deuren, biedt vanaf nu een vrolijk alternatief voor het traditionele aangezicht van logistieke gebouwen. Met behulp van de Personal PowerShelter van Loading Systems kan het warehouse of distributiecentrum een verrassende, kleurrijke uitstraling krijgen.
Het bedrijf garandeert elk gewenst ontwerp te kunnen realiseren op het PowerShelter doek, zonder af te doen aan de kwaliteit en functionaliteit.

Huisstijl
De laad-/losopening staat vaak in scherp contrast met het ontwerp van de rest van het gebouw, zo constateerde de specialist uit Lelystad. De nieuwe PowerShelter dock shelter kan geheel klantspecifiek aangepast worden in elke gewenste kleur of kleurschema. Hierdoor kan hij netjes geïntegreerd worden in het gebouw of in de huisstijl. Zo kan het gebouw ofwel een onderdeel worden van de bedrijfspresentatie, ofwel beter geïntegreerd worden in het landschap.

Loading Systems Custom dockshelter 1  Loading Systems Custom dockshelter 3

PowerShelter
Een PowerShelter dock shelter van Loading Systems is bedoeld om mensen en goederen te beschermen tegen temperatuurverschillen en weersinvloeden tijdens het laden en lossen. Daarnaast levert hij volgens Loading Systems een aanzienlijke energiebesparing. De PowerShelter is bij uitstek geschikt voor laad-/losperrons met een sterk variërend vrachtwagenaanbod, waar een optimale afdichting gewenst is. Met deze nieuwe klantspecifieke PowerShelter dock shelter is het nu dus ook mogelijk om de dock shelter geheel te integreren in het gebouw.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

x
Mis niet langer het laatste nieuws

Schrijf u nu in voor onze nieuwsbrief.

Inschrijven