Ga naar hoofdinhoud

Linx print efficiënter met Simply Smart Technology


De Linx TJ725 inkjet printer maakt gebruik van de Simply Smart Technology. Dit is een digitaal systeem met hoge resolutie voor het coderen op dozen, kisten, retailkratten en verpakkingen.

De Linx TJ725 wordt samengesteld uit slechts enkele onderdelen zonder dat er een monteur of speciaal gereedschap bij komt kijken. Er is geen training nodig en de eindgebruiker is binnen enkele minuten klaar om te printen. Het Active Cartridge Care-systeem van Linx bespaart volgens de leverancier de Koningh Coding & Labeling geld en zorgt voor minder verspilling door uitdroging bij de nozzle te vertragen, zodat de eerste afdrukken keer op keer goed zijn. Als de nozzles niet worden gebruikt, worden ze bedekt en beschermd. Zodra het eerste product wordt opgemerkt, zijn ze automatisch weer klaar voor gebruik. De printer produceert hierdoor altijd uitstekende afdrukken. Ook weet het systeem hoeveel inkt er nog over is en hoeveel afdrukken nog kunnen worden gemaakt, zodat de productielijnen niet onverwacht gestopt hoeven te worden. De Linx TJ725 kan berichten met een hoogte tot 12,5 mm afdrukken in allerlei lettertypes en resoluties tot 300 dpi, met een lijnsnelheid tot 1 m/sec.

Cartridge & printkop

Het is de vervangbare inktcartridge met ingebouwde printkop die de codeerprinter zo efficiënt maakt, omdat de kans op dure printkopreparaties of -vervanging wordt uitgesloten. Een nieuwe cartridge wordt eenvoudig en binnen enkele seconden geïnstalleerd. De machine detecteert vervolgens automatisch het type cartridge en zorgt voor de nodige afstellingen voor een optimale afdrukprestatie. De Linx TJ725 maakt het ook mogelijk om de printkop eenvoudig en zonder gereedschap te verplaatsen.  De printer wordt dus tijdens de productwisselingen, of als de printer op een andere lijn moet worden gebruikt, snel en eenvoudig op de juiste positie gezet, wat voor een betere uptime zorgt.

Touchscreen

De touchscreen interface is gebruiksvriendelijk en zorgt voor een eenvoudige en intuïtieve configuratie van nieuwe berichten. Het kleurenscherm geeft duidelijk het gekozen bericht weer, precies zoals het wordt afgedrukt, wat de kans op codeerfouten vermindert. De ingebouwde sensor merkt automatisch de snelheid en richting van de lijn op, zodat er geen apart codeertoestel meer nodig is en de installatie op de lijn heel eenvoudig verloopt.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

x
Mis niet langer het laatste nieuws

Schrijf u nu in voor onze nieuwsbrief.

Inschrijven