Ga naar hoofdinhoud

Verbeterde verwisselbare containerpoten


Met de verwisselbare Confoot-Leg containerpoten is het niet meer nodig om de trailer onder de container achter te laten. Hierdoor hoeft er geen huur meer voor de stilstaande trailer te worden betaald. De containerpoten zijn ten opzichte van de vorige generatie verbeterd.

De nieuwe generatie ConFoot containerpoten hebben gezamenlijk een hoger draagvermogen van 26 ton bij gelijk verdeelde belasting. (Dat was 20 ton). Daarnaast zijn de nieuwste versie containerpoten in hoogte verstelbaar van ca. 1.043 tot 1.448 mm. Hierdoor kunnen de containerpoten in hoogte worden aangepast aan alle gangbare trailer- en chassishoogtes. Ook is het nu mogelijk om de container met een heftruck te laden en te lossen, mits deze aan het laaddok is bevestigd. De ConFoot containerpoten voldoen aan de Europese Richtlijn 2006/42/EG, de Finse richtlijn voor risico inventarisatie 2008/400 en de productie voldoet aan ISO9001 en zijn getest volgens het testplan CF EN.

Toepassing

De vier Confoot containerpoten worden op de hoeken van een zeecontainer bevestigd. Daarna kan de truck of trailer met luchtvering omlaag worden gebracht. De container staat nu veilig op de vier containerpoten en de truck of trailer kan er onderuit gereden worden. Bij het opladen van de container kunnen deze handelingen in omgekeerde volgorde worden toegepast. De containerpoten zijn volgens Confoot Benelux uit Maastricht goed toe te passen bij o.a. containertransporteurs, havenbedrijven, containerterminals, distributiecentra, logistieke centra, expeditiebedrijven, defensie en verhuurbedrijven.

Bekijk ook de video

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

x
Mis niet langer het laatste nieuws

Schrijf u nu in voor onze nieuwsbrief.

Inschrijven