Ga naar hoofdinhoud

La Palette Rouge op de groente- en fruitafdeling


LPR heeft zijn aanbod uitgebreid met dienstverlening voor leveranciers van groente en fruit aan grote retailketens. LPR is hier al in Spanje, Portugal en Engeland mee begonnen, en in Frankrijk is nu het eerste contract ondertekend.

La Palette Rouge breidt zijn activiteiten uit naar een nieuwe productsector. „We zijn al vele jaren actief in de FMCGsector. Het is dan ook een logische stap dat we onze diensten uitbreiden naar de groente- en fruitsector”, legt Hervé Fourcade, marketing director van LPR Frankrijk, uit. LPR richt zich daarbij op industriële leveranciers, grote landbouwcoöperaties en verpakkingsbedrijven voor groente en fruit die samenwerken met grote retailers. Daar zijn twee belangrijke redenen voor: er is een grote vraag naar alternatieve palletdiensten in deze markt, en de zeer grote volumes (5 tot 10 miljoen pallets per jaar op de Franse markt).

De operationele kant van LPR optimaliseert het verzamelen van pallets, omdat pallets bij alle klanten vanaf het terrein van retailers worden opgehaald, ongeacht de soort goederen dat ermee vervoerd is.

LPR biedt zijn palletpoolingservice aan leveranciers van groente en fruit in geheel Europa (Frankrijk, Spanje, Portugal, Benelux, Engeland, etc.). LPR werkt nu al samen met grote leveranciers van groente en fruit in Spanje en Portugal, en in Engeland, met één van de grootste aanbieders in het land van ready-to-eat groente en fruit. In Frankrijk is de Groep onlangs een overeenkomst aangegaan met één van de grootste wortelproducenten.

La Palette Rouge is gespecialiseerd in palletpooling voor groot- en detailhandel in FMCG-sector (Fast Moving Consumer Goods). De LPR-groep is in heel Europa actief, en biedt een complete service tussen zijn cliënten en hun Europese detailhandelspartners en afleveringspunten. Ieder jaar verwerkt LPR ruim 40 miljoen palletbewegingen in heel Europa. De omzet van de LRP-groep bedraagt meer dan 100 miljoen euro.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

x
Mis niet langer het laatste nieuws

Schrijf u nu in voor onze nieuwsbrief.

Inschrijven