Ga naar hoofdinhoud

Konecranes analyseert bovenloop- en portaalkranen


De Crane Reliability Study (CRS) van Konecranes biedt een volledige analyse en een uitgebreid rapport voor alle merken en modellen bovenloop- en portaalkranen.

CRS maakt gebruik van geavanceerde technologie en methoden die diep in de onderdelen van de kraan doordringen en problemen onthullen, die standaard kraaninspecties over het hoofd zien. Het op voorhand verhelpen van potentiële problemen voorkomt onverwachte uitval en veiligheidsproblemen. Dit biedt een beter inzicht in de conditie, restlevensduur, veiligheid en efficiency van de hijsinstallaties. Bovendien wordt de ‘total cost of ownership’ hiermee beter voorspelbaar en beheersbaar.

Drie stappen

CRS omvat hoofdzakelijk drie stappen:

  1. Een gedetailleerde inspectie van de huidige conditie van de kraan met het oog op veiligheid, productiviteit, betrouwbaarheid, bruikbaarheid en resterende levensduur;
  2. Procesobservaties, documentatiestudie en interviews om de huidige en toekomstige behoeften, de efficiëntie van het kraangebruik en de gebruiksvriendelijkheid te kunnen beoordelen;
  3. Levensduuranalyse om een duidelijker beeld te krijgen van de resterende levensduur van kraanconstructie en de kraancomponenten.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

x
Mis niet langer het laatste nieuws

Schrijf u nu in voor onze nieuwsbrief.

Inschrijven