Ga naar hoofdinhoud

Nieuwe elektrische trekker van Jungheinrich


Jungheinrich heeft een nieuwe elektrische trekker ontwikkeld. De nieuwe EPS-110 trekker (tow-truck) is met zijn volrubber banden geschikt voor het vervoer van goederen over lange afstanden. Daarnaast is er ook een aanvullende APM (Automatic Pallet Mover) leverbaar.

De EPS-110 trekker is geschikt voor toepassing in grote distributiecentra, fabrieken, industriële hallen en kan ook daarbuiten worden ingezet. Deze trekker wordt geleverd met een fixed platform, of als sleeptrekker met aanhanger voor goederen en kleinere onderdelen met een totaal gewicht van 1.000 kg. De driefasen draaistroom elektromotor geeft de trekker een snelheid van 14 km/uur. De actieradius wordt vergroot door het regeneratieve remsysteem.

APM/AGV

De al eerder dit jaar geïntroduceerde Auto Pallet Mover (APM) van Jungheinrich heeft er een zwaardere uitvoering bij gekregen. Naast de EKS 210a (orderpicker) en de ERC 215a (stapelaar) is er nu ook de ERE 225a (elektropallettruck) die zich net als zijn lichtere broertjes door middel van lasernavigatie zelfstandig door het magazijn voort beweegt.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

x
Mis niet langer het laatste nieuws

Schrijf u nu in voor onze nieuwsbrief.

Inschrijven