Ga naar hoofdinhoud

Smartwatch voor handsfree orderpicken


Met Pick by Watch heeft SSI Schäfer een nieuw hulpmiddel voor volledig handsfree orderverzamelen ontwikkeld. Deze smartwatch ondersteunt de orderverzamelaar bij het efficiënt orderverzamelen en wijst de weg naar het juiste artikel.

De verzamelde items worden bevestigd op het smartwatch display en geverifieerd door de software. Pick by Watch biedt bovendien mogelijkheden voor andere toepassingen, zoals service ondersteuning, in- en uitklokken bij aanvang en einde van een shift, het toewijzen van taken via het display en een alarm bij verkeerde invoer of bij het naderen van gevarenzones.

Door de smartwatch te combineren met een smartphone ontstaat er een nog groter scala aan mogelijkheden. Bijkomende voordelen hiervan zijn de verhoogde efficiëntie  van het man-to-goods-orderverzamelprincipe, een korte inplementatietijd en besparing op benodigde hardware.

Flexibel en snel te integreren
De Pick by Watch maakt indruk met zijn gebruikersvriendelijkheid, betrouwbaarheid van gestuurd orderverzamelen en de grote mate van flexibiliteit. Dankzij deze flexibiliteit kan het nieuwe systeem eenvoudig worden geïntegreerd in verschillende WMS-omgevingen en een aanvulling vormen op bestaande orderverzamelstrategieën. Handig voor bijvoorbeeld multi-channel logistiek, werkplaatsmagazijnen of kleine webshops. Ook kan de smartwatch prima worden ingezet als onderdeel van online services in de detailhandel, waarbij het orderverzamelen een extra activiteit vormt.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

x
Mis niet langer het laatste nieuws

Schrijf u nu in voor onze nieuwsbrief.

Inschrijven