Ga naar hoofdinhoud

HPS presenteert nieuwe fanless mini-PC


HPS Industrial, specialist in industriële computers, heeft de Lanner LEC-3000 opgenomen in zijn assortiment. Deze computer is voorzien van een DIN-rail bevestiging, heeft een compact formaat en bevat geen bewegende delen. Bovendien verbruikt de mini-PC minder energie dan andere kleine computers.

De DIN-rail is eenvoudig te plaatsen in schakelkasten tussen andere apparaten die ook met een DIN-rail worden bevestigd. Vanwege het compacte formaat van de Lanner LEC-3000, neemt de computer weinig ruimte in beslag in de schakelkast. Verder is de mini-PC fanless, wat ervoor zorgt dat er geen stof in de computer komt en er geen slijtage of onderhoud is, omdat er geen bewegende delen zijn. Daarnaast verbruikt de mini-PC minder stroom en ontwikkelt weinig warmte.

Taco Scheper, general manager van HPS Industrial, is blij met deze nieuwe toevoeging aan het assortiment. „De Lanner LEC-3000 is eenvoudig te plaatsen, verbruikt weinig stroom en past daarom goed bij toepassingen die vragen om kleine, energiezuinige computers. We zijn verheugd dat we tegemoet kunnen komen aan de toenemende vraag naar compacte en betrouwbare mini-PC’s.”

Specificaties:
4x RS232/422/485 seriepoorten
Onboard VIA ULV Eden 500MHz/1GHz processor
DIN-Mount formaat
LEDs aan de voorkant voor eenvoudig onderhoud
2x 10/100/1000 Mbps LAN
CompactFlash Type I/II
Geen inwendige bekabeling
8 lijnen programmeerbare DI/DO
PCI-104 uitbreidingsslot

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

x
Mis niet langer het laatste nieuws

Schrijf u nu in voor onze nieuwsbrief.

Inschrijven