Ga naar hoofdinhoud

Heftrucks rijden met droge banden naar binnen


Met het bekende Profilgate heftruckbanden reinigingsysteem wordt voorkomen dat straatvuil door heftruckbanden in een gebouw wordt gereden. Dit systeem is nu uitgebreid met de Profilgate DryZone Gate; een aanvullend rooster die ervoor zorgt dat er met droge heftruckbanden naar binnen gereden wordt.

Voor elk standaard Profilgate model is er een passend DryZone model die effectief in combinatie met de standaard roosters kan worden ingezet. Bij het overrijden van de eerste standaard Profilgate roosters wordt het zware vuil van de banden geborsteld en opgevangen. Daarna drogen de DryZone roosters met absorberend fleecedoeken het overtollige vocht en vloeistoffen van de banden. Door deze combinatie wordt zowel uitgebreid gereinigd en wordt het binnenrijden van vocht / vloeistoffen voorkomen. Bij het overrijden zuigen de fleecedoeken de vloeistoffen zoals (regen) water, olie, etc. op en droogt daardoor de loopvlakken van de banden / wielen. Het systeem is geschikt voor maximaal 100 voertuigbewegingen.

Vervangbaar

Deze vloeistof absorberende fleecedoeken worden gemakkelijk bevestigd door 2 rubberen klemblokken op de roosters en kunnen dus eenvoudig worden vervangen. De onderliggende RVS opvangbakken van de  DryZone roosters hebben dezelfde afmetingen als de standaard Profilgate modellen, hierdoor kunnen de roosters onderling worden uitgewisseld, afhankelijk van de toepassing. Het ombouwen van een bestaand standaard Profilgate naar een DryZone is daarom volgens de importeur/leverancier Crepa eenvoudig en betaalbaar

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

x
Mis niet langer het laatste nieuws

Schrijf u nu in voor onze nieuwsbrief.

Inschrijven