Handheld combineert scanner, printer en WiFi in één apparaat • Warehouse Totaal Ga naar hoofdinhoud

Handheld combineert scanner, printer en WiFi in één apparaat


De SP400X Imprinter van Handheld Group is de eerste en enige scan-en-printoplossing die tweedimensionale (2D) beeldscanningstechnologie, een inkjet-printer en draadloze communicatie in één apparaat integreert.

De SP400X is door Handheld ontworpen voor veelvuldig handmatig scannen en labelen bij logistieke operaties. Het apparaat is bij uitstek geschikt voor magazijnen, koeriers-diensten en andere logistieke bedrijven. Deze draagbare en robuuste, gebruiksvriendelijke printoplossing print rechtstreeks op pakjes of andere oppervlakten en elimineert dus de kosten en tijd die het afzonderlijk printen van labels vereist. Het apparaat heeft een IP53-rating voor duurzaamheid. Dat wil zeggen dat het beschermd is tegen stof en waternevel voor onbelemmerd robuust, mobiel gebruik in supply chain omgevingen.

Bekijk de video

http://www.youtube.com/watch?feature=player_detailpage&v=l68jqctLDQ0

Prestaties

De SP400X kan meer dan 1.250 scans en prints per uur afhandelen en scant en print met een snelheid van twee seconden per cyclus. Hij werkt op een lithium-ion batterij die tot 7.000 scans en prints per laadbeurt kan leveren. Zijn 2,5 cm grootte kubusvormige printcartridges zijn ontworpen om duizenden prints van 0.53″ x 2″ (1.5 cm x 6 cm) te produceren. Dankzij de Wi-Fi compatibiliteit kan het apparaat naadloos in bestaande IT-omgevingen worden geïntegreerd en kan het rechtstreeks en realtime met uw back officesysteem communiceren. De SP400X print rechtstreeks op verpakkingen, waardoor hij minder kost en minder afval produceert dan een thermische labelprinter.

Bediening

Om het apparaat te bedienen richt de gebruiker de scanner op een 1D- of 2D-barcode, postcode of OCR-code om management informatie over het supply chain vast te leggen. De geïntegreerde WiFi module stuurt de gegevens naar een magazijnbeheerssysteem en ontvangt de gegevens die naar het apparaat worden teruggestuurd. Zodra de nieuwe informatie is ontvangen, kan de gebruiker met de SP400X over het gebied dat moet worden bedrukt rollen en het apparaat brengt rechtstreeks een sneldrogend, vlekvrij, niet-giftige afdruk aan op elk type verpakking: normaal papier, pakpapier, verpakkingstape, gecoate labels, polypropyleen, polyester of polyethyleen.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

x
Mis niet langer het laatste nieuws

Schrijf u nu in voor onze nieuwsbrief.

Inschrijven