Goodyear introduceert nieuwe band voor straddle carriers • Warehouse Totaal Ga naar hoofdinhoud

Goodyear introduceert nieuwe band voor straddle carriers


De nieuwe Goodyear EV-4C radiaalband werd voornamelijk ontworpen voor straddle carriers, die in vele havens overal ter wereld worden gebruikt.

De band onderscheidt zich door een innovatief – met de computer ontworpen – loopvlak dat trillingen bij het rijden beperkt. Dat biedt meer comfort voor de operator en een gelijkmatiger slijtagepatroon. De zijwandversteviging in nylon beperkt het risico op impactschade, die de machine tijdelijk onbruikbaar kan maken en zo hoge kosten veroorzaakt. Andere verbeteringen hebben betrekking op de karkasgordels en het karkas, die allebei sterker werden om de stabiliteit en productiviteit te verhogen. Het loopvlakdesign biedt veel tractie en goede remprestaties in natte omstandigheden. De grotere profieldiepte verlengt de levensduur van de band en verlaagt zo de kosten per werkuur. Deze tubeless-band is verkrijgbaar in de maten 16.00R25 en 480/95R25.

Bandengamma

De EV-4C is de nieuwste aanvulling tot Goodyears complete bandengamma voor haven- en industrietoepassingen. Het EV-gamma van radiaalbanden omvat zes designs voor zowel containerverwerking, als andere toepassingen. Deze banden werden ontwikkeld met het oog op het dragen van zware lasten en bieden een hoge stabiliteit. Dankzij hun speciale loopvlakmengsel beschikken ze over een lange levensduur en bieden een lage kostprijs per werkuur.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

x
Mis niet langer het laatste nieuws

Schrijf u nu in voor onze nieuwsbrief.

Inschrijven