Ga naar hoofdinhoud

Gigaset telefoon maakt lijnen in warehouse korter


Gigaset Communications heeft een vaste telefoon speciaal voor het magazijn ontwikkeld. De Gigaset R630H PRO heeft een extra lange stand-by- en gesprekstijd en voldoende bereik om in elke uithoek van het warehouse mee te bellen.

De telefoon heeft een stand-by-tijd van 310 uur en een maximale gesprektijd van 14 uur. Magazijnmedewerkers kunnen het toestel dus de hele dag bij zich dragen op de heftruck, zonder tussentijds op te laden op het basisstation. Het toestel, dat een oproep aankondigt met geluid, licht en trillingen, maakt de communicatielijnen in het magazijn korter, waardoor magazijnmedewerkers nog sneller iets met elkaar kunnen afstemmen. Bovendien kan het toestel tegen een stootje; mocht hij uit een broekzak op de betonnen vloer vallen, dan vangt hij de schok moeiteloos op.
De R630H PRO is voorzien van een rubberen oppervlak voor een stevige grip tussen hoofd en schouder. De robuuste behuizing beschermt niet alleen tegen vallen, maar ook tegen stof en water. Wanneer een medewerker belt terwijl hij een heftruck bestuurt, dan kan hij gebruikmaken van de handsfree functie.
Aan de voorkant zitten een 1,8-inch kleurendisplay en helder verlichte toetsen die afwasbaar zijn. De volumeregelaar bevindt zich aan de zijkant in een opvallende contrastkleur, dus is snel te vinden als de radio in het magazijn even iets te hard staat. De telefoon heeft voldoende bereik om in elke uithoek van het magazijn heldere gesprekken met klanten of collega’s te voeren. Voor de echt kolossale hallen kan het bereik nog verder worden vergroot met behulp van een repeater.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

x
Mis niet langer het laatste nieuws

Schrijf u nu in voor onze nieuwsbrief.

Inschrijven