Ga naar hoofdinhoud

Geüpgrade Sick CLV690 leest barcodes nog preciezer uit


Sick heeft een nieuwe high-end barcodescanner ontwikkeld voor de logistieke sector. De CLV690 is een upgrade van de CLV490. Een van de verbeteringen is de doorontwikkelde SMART-technologie waardoor beschadigde, slecht geprinte en incomplete codes nog preciezer kunnen worden uitgelezen.

De verbeterde cloning-plug functionaliteiten zorgen voor nog meer flexibiliteit (zoals direct Ethernet) en door real time focus is de scherptediepte geoptimaliseerd. De CLV690 is eenvoudig te programmeren met SOPAS-software en is voorzien van een geïntegreerde encodertracking voor maximaal zeven barcodescanners zonder externe controller en een goed leesbare grafische LED-balk met druktoetsen. Verder levert de CLV690 data altijd in het gewenste bestandsformaat. Multi-sided scanning vereist geen aanvullende systeemcontroller en bij gebruik van de Ethernet-cloning plug is geen aanvullende Ethernet-gateway nodig. De barcodescanner is bovendien mechanisch compatibel met de CLV490, dus zeer geschikt voor retrofit.
De CLV690 is op zijn plaats bij koerier- en expresdiensten, bij de automatisering van productie- en logistieke processen, bij OMNI- en standalone applicaties, voor het be- en ontladen, het transporteren en opslaan van pallets, in diepvrieshuizen maar ook voor identificatie van bagagestukken op onder meer luchthavens.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

x
Mis niet langer het laatste nieuws

Schrijf u nu in voor onze nieuwsbrief.

Inschrijven