Ga naar hoofdinhoud

Fagro tilt vloer op niveau met injectiesysteem


Het innovatieve injectiesysteem van Fagro waarmee instabiele en verzakte betonvloeren snel en effectief weer op niveau kunnen worden gebracht, wordt sinds kort ook op de internationale markt aangeboden.

 Met behulp van schuimbeton-injecties kan een verzakte betonvloer omhoog worden getild, alle holle ruimtes worden gevuld en de hele ondergrond worden versterkt. Hoge kosten voor renovatie worden hiermee uitgespaard. Een van de voordelen van het systeem is dat het liften van de vloer kan plaatsvinden zonder dat een bedrijf of proces hoeft te worden stilgelegd. De afgelopen jaren zijn onder andere bij een paar grote bouwmarkten de vloeren gelift. Deze werkzaamheden zijn tijdens openingstijden in een relatief korte tijd uitgevoerd. Stellingen, bouwmaterieel en machines werden zonder problemen mee omhoog getild.
Het schuimbeton is 100 procent milieuvriendelijk, expandeert niet en is volledig recyclebaar. Het vloerliftsysteem kan onder andere worden toegepast in bedrijfshallen, distributiecentra en in hallen en kassen in de glas- en tuinbouw. Door de hoge warmte-isolatiewaarde van het materiaal wordt het tevens toegepast aan alternatief funderingsmateriaal bij (hallen-)nieuwbouw.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

x
Mis niet langer het laatste nieuws

Schrijf u nu in voor onze nieuwsbrief.

Inschrijven