Ga naar hoofdinhoud

Energic Plus toont batterijregenerator op website


Energic Plus heeft een nieuwe website. Het batterij- en ladermerk wordt in de Benelux onder andere vertegenwoordigd door de TVH-Group Thermote & Vanhalst  in Waregem.

Het merk Energic Plus omvat ruim 400 verschillende tractiebatterijladers en -accessoires voor onder andere heftrucks, hoogwerkers en andere industriële voertuigen. Naast de hoogfrequentladers en conventionele laders voor tractiebatterijen, staan nu ook batterijaccessoires zoals meetapparatuur, veiligheidskits en connectoren op de nieuwe website. Alle producten zijn per categorie gemakkelijk te vinden in de menubalk. Daarnaast is er ook ruimte op de site voor alle handleidingen, nieuws en de catalogi.

Batterijregenerator

De Energic Replus batterijregenerator geeft alle loodzuurbatterijen een tweede leven. Sulfatering tast batterijen aan waardoor na een aantal jaren gebruik, de capaciteit van de batterij afneemt. De batterijregenerator verwijdert de sulfatering door hoogfrequente elektrische pulsen, waardoor de batterijen volgens deze leverancier hun capaciteit terugkrijgen. (N.B. De effectieve werking van deze regeneratiemethode is overigens nog onderwerp van discussie binnen de batterijbranche (red.).

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

x
Mis niet langer het laatste nieuws

Schrijf u nu in voor onze nieuwsbrief.

Inschrijven