Ga naar hoofdinhoud

Duranmatic introduceert high performance reader


Duranmatic komt met de UHF Long Range Reader ISC. LRU1002 van Feig Electronic, een high performance reader met robuuste aluminium behuizing.

De LRU1002 heeft meerdere host-interfaces, interessante features en is eenvoudig te implementeren. De reader ondersteunt onder meer het LLRP-protocol en bepaalt de RSSI-waarde per aangesloten antenne.

Vanwege het leverbare vermogen en de standaard aanwezige interne multiplexer voor 4 antennes, is de LR1002 geschikt om een gate te creëren. Typische toepassingen voor deze reader zijn de inspectie van in -en uitgaande goederen, toegangscontrole van voertuigen of het openen van industriële poorten.

De gevoeligheid van de reader zorgt voor een groot en tegelijkertijd homogeen leesveld met een maximaal leesbereik van ca. 10 meter. De LRU-1002 werkt standaard met het EPC Gen2 Class1 protocol. De LRU1002 heeft een antenne-poort-indicator die met 4 verschillende leds aangeeft of een antenne actief is (groen), aan het lezen is (blauw) of dat er iets mis is met de antenne impedantie (rood). De Long Range Reader is snel te installeren dankzij eenvoudige toegang tot interfaces en antenne-poorten.

De LRU1002 beschikt standaard over een Ethernet, RS232 en USB-poort. Door middel van zijn optioneel beschikbare afsluitkap voor de aansluitingen, heeft de Long Range Reader een IP64 beschermingsklasse.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

x
Mis niet langer het laatste nieuws

Schrijf u nu in voor onze nieuwsbrief.

Inschrijven