Dexion richt laatste hal Tielbeke in • Warehouse Totaal Ga naar hoofdinhoud

Dexion richt laatste hal Tielbeke in


Tielbeke, een full service logistiek dienstverlener, gaat haar laatste lege magazijnhal in Zwolle wederom inrichten met palletstellingen van Dexion.

Eind juni werd ook de laatste hal in het magazijn (25.000m2 met een vrije hoogte van 12,5 meter) van Tielbeke Warehousing ingericht. Dexion heeft in de loop der jaren vijf hallen van Tielbeke ingericht met palletstellingen en doorrolstellingen voor dozen. Nu was de laatste vrije hal aan de beurt.

Food en FMCG

Tielbeke biedt logistieke oplossingen voor haar klanten in Food en FMCG. Door zeer uitgebreide en flexibele servicemogelijkheden, ontzorgt Tielbeke haar klanten in ieder logistiek detail in het proces van transport en opslag tot aan de levering aan de (eind)gebruiker. Dagelijks bevinden zich 230 wagens op de wegen binnen de Benelux.

De food- en retailmarkt stelt hoogstaande eisen aan de hygiëne en veiligheid in het magazijn, aldus Dexion, dat verder meldt dat het ruime ervaring heeft met instanties wanneer het aankomt op audits en veiligheidsvoorschriften. De zware pallets en zogenaamde ‘big bags’ worden opgeslagen op Dexion palletstellingen, voorzien van stijlbescherming en waar nodig doorvalbeveiliging. Uiteindelijk zal de hal een opslagcapaciteit bereiken van 3.320 (euro)palletplaatsen waardoor het totaal aan (euro)palletplaatsen op 17.500 zal uitkomen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

x
Mis niet langer het laatste nieuws

Schrijf u nu in voor onze nieuwsbrief.

Inschrijven