Ga naar hoofdinhoud

Datalogic Lynx PDA biedt hoge datatransmissiesnelheid


De handzame Lynx PDA van Datalogic biedt hoge prestaties, snelheid en mobiliteit in een compacte, ergonomische en robuuste Personal Digital Assistant.

Deze PDA beschikt over een camera, een computer, een telefoon, GPS en een 1D of 2D barcode scanner. Werknemers kunnen hiermee volgens de leverancier iedere klus binnen en buiten de vier muren van het magazijn of kantoor sneller klaren.

Datatransmissiesnelheid

HSPA+ (Evolved High-Speed Packet Access) biedt de hoogste datatransmissiesnelheden van dit moment. Datalogic introduceert het 3G/4G-model (HSPA+) van de Lynx PDA voor diegenen die onderweg ook hun kantoor op zak willen hebben. E-mails, mobiele telefoon connectiviteit en CRM systemen kunnen op iedere plaats worden geopend met één druk op de knop. De gebruiker kan ervan op aan dat kritieke informatie over bedrijfsactiviteiten op topsnelheid wordt verzonden en ontvangen. De HSPA+ modellen zijn bovendien uitgebreid met Assisted GPS (A-GPS) met Qualcomm gpsOneXTRA Assistance-technologie.

Veiligheidsniveau

De Summit IEEE 802.11 b/g/n-radio zorgt daarbij voor het hoogste beveiligingsniveau, dankzij Cisco-gecertificeerde draadloze communicatie (CCX V4). Bovendien maakt de draadloze Bluetooth-technologie verbinding met een headset of andere randapparatuur, zoals printers mogelijk.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

x
Mis niet langer het laatste nieuws

Schrijf u nu in voor onze nieuwsbrief.

Inschrijven