CSi heeft nieuwe robot-palletiseercel • Warehouse Totaal Ga naar hoofdinhoud

CSi heeft nieuwe robot-palletiseercel


CSi heeft de i-Pal 2.5 robot-palletiseercel geïntroduceerd. Met dit systeem biedt CSi naar eigen zeggen de goedkoopste palletiseeroplossing in de markt.

De lage prijs betekent niet dat de functionaliteit van de equipment beperkt is. Integendeel, het totale systeem is verbeterd en zelfs flexibeler dan het was. Het speciaal ontworpen grijperwerktuig, in combinatie met de geavanceerde software, is in staat een grote variëteit aan producten te verwerken.

Hogere capaciteit

De vernieuwde i-Pal 2.5 maakt gebruik van de nieuwe FANUC controller die beschikt over een veel snellere processor en een aantal andere extra eigenschappen. De robot kan meer dan elf slagen per minuut maken, wat resulteert in een capaciteit oplopend tot dertig dozen per minuut. Ook het ontwerp van de palletiser is verder ontwikkeld. De polycarbonaat afscherming geeft een helder zicht op de robot-palletiser en diens functies. Bovendien verhoogt het de veiligheid op site, omdat men de robot niet kan aanraken of een hand in de robotcel kan steken.

Leasen en huren

Het systeem kan worden geleasd, of gehuurd voor een termijn van drie maanden of langer. Het leasebedrag is minder dan €4,50 per uur bij twee ploegen. Vergeleken met dit kostenniveau zal handmatige arbeid altijd duurder zijn. De lease- of huurprijs kan nu eenvoudig worden berekend op de website van CSi

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

x
Mis niet langer het laatste nieuws

Schrijf u nu in voor onze nieuwsbrief.

Inschrijven