Colli coderen met druppels inkt • Warehouse Totaal Ga naar hoofdinhoud

Colli coderen met druppels inkt


Met de Foxjet VxJet 12 DOD (drop-on-demand) inkjetprinter van TradePack kunnen haarscherpe, duidelijke teksten snel en tegen relatief lage inktkosten op producten en colli worden geprint.

De inkjetprinter heeft 12 nozzles die tezamen een karakterhoogte van 12 mm printen. De tekst kan uit 12, 9 of 7 druppels hoogte bestaan of twee regels van elk 5 druppels. Daarmee is de VxJet 12 een economisch alternatief voor het printen van onder andere een houdbaarheidsdatum op kleine doosjes. In een andere opstelling en met een waterbasisinkt kunnen ook grote kartonnen omdozen worden bedrukt. Voor niet poreuze ondergronden zoals vaten, drums, jerrycans, krimpfolie of kunststof kratten wordt een sneldrogende alcoholhoudende inkt toegepast.

De inkt wordt geleverd in een metalen bus die op voordruk is gebracht , waardoor een slijtagegevoelige inktpomp overbodig is. Het eenvoudige 7 inch grote aanraakscherm toont meerdere talen, waaronder ook de Nederlandse. Teksten zijn te kopiëren of als kopie op te slaan met een USB-stick. Er kunnen meerdere printkoppen worden aangesloten op één bedieningskast.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

x
Mis niet langer het laatste nieuws

Schrijf u nu in voor onze nieuwsbrief.

Inschrijven