Ga naar hoofdinhoud

Cognex heeft twee nieuwe barcodescanners


De nieuwe serie compacte stationaire barcodescanners van Cognex zijn ontworpen voor het lezen van 1-D gerichte streepjescodes. Het betreft de DataMan 50L en de DataMan 503.

De DataMan 50L is klein van formaat (hij meet slechts 23,5mm x 27mm x 43,5mm), maar levert volgens Cognex zeer goede leesprestaties en is voorzien van een IP65-gecertificeerde behuizing. Deze scanner is bij uitstek geschikt voor montage in zeer kleine ruimten in productielijnen, en in apparatuur. De DataMan 50L is verder voorzien van Hotbars; dat is een eigen beeldanalyse technologie met de hoogste leesniveaus, vooral als de streepjescodes gedrukt zijn op reflecterende of buigbare oppervlakken, of als de streepjescodes zijn beschadigd. De DataMan 50L is ontwikkeld voor 1D-gericht scannen van streepjescodes, en biedt leesniveaus van boven de 99 procent.

DataMan 503

De DataMan 503 is volgens de leverancier uitermate geschikt voor toepassingen met hoge snelheden, brede banden of grote variaties in pakkethoogten. Samengevat biedt deze scanner onder andere: snelle sortering, meerzijdige tunnel-scanning en groot formaat-presentatiescanning.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

x
Mis niet langer het laatste nieuws

Schrijf u nu in voor onze nieuwsbrief.

Inschrijven