Ga naar hoofdinhoud

Exact steunt bedrijven met geavanceerde logistiek


Exact heeft Exact Online Handel Geavanceerd geïntroduceerd, een uitgebreide versie van Exact Online Handel. De cloudoplossing ondersteunt logistiek en financiën, inclusief CRM, van handelsbedrijven in het mkb.

De nieuwe versie is geschikt voor bedrijven die groeien en te maken hebben met een complexere logistieke uitdaging. Exact Online Handel Geavanceerd is in nauwe samenwerking met klanten ontwikkeld. Naast het realiseren van een gezonde marge ligt hun belangrijkste uitdaging in het managen van groei, het optimaliseren van logistieke processen en het voldoen aan wet- en regelgeving.
Exact Online Handel Geavanceerd ondersteunt bedrijven die onder andere werken met meerdere magazijnen en te maken hebben met serienummerregistratie of verplichte partijregistratie voor het traceren van goederen. Ook bedrijven die inkopen in bulk, zelf ompakken naar kleinere verpakkingen en te maken hebben met assemblage bij levering, kunnen dit met deze oplossing nu volledig in de cloud beheren.
“Wij merken dat veel handelsbedrijven in het mkb nog steeds werken met losstaande oplossingen en Excel-bestanden voor orders, voorraad en klantgegevens en dat zij daarnaast worstelen met de prijs- en margedruk uit de keten”, geeft Marcel van de Sandt, product marketing director bij Exact aan. “Door het integreren van gegevens over de in- en verkoop, voorraad, CRM en boekhouding in één cloudoplossing kunnen handelsbedrijven een forse efficiëntieslag maken op het gebied van tijd en inzicht in de actuele bedrijfsgegevens. Met alle voordelen van een online oplossing en tegen beperkte maandelijkse kosten.”
Na de recente introductie van zijn cloudoplossingen in het Verenigd Koninkrijk zet Exact met deze verdere uitbreiding van het Exact Online-portfolio een belangrijke stap binnen zijn strategie. Internationalisatie en de ondersteuning van bedrijven die groter zijn in omvang of een uitgebreidere logistieke behoefte hebben zijn daarin belangrijke pijlers.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

x
Mis niet langer het laatste nieuws

Schrijf u nu in voor onze nieuwsbrief.

Inschrijven