Ga naar hoofdinhoud

Casio breidt handterminal uit


Speciaal voor inzet in een logistieke omgeving heeft Casio de DT-X30 terminal uitgebreid met extra functionaliteiten. Nieuw zijn onder andere de extra twaalf functietoetsen voor bijvoorbeeld SAP omgevingen. Casio introduceert de nieuwe logistieke handheld DT-X30R-50C met geïntegreerde All-Range imager, voor alle universele codes in de logistiek. De nieuw ontwikkelde Autofocus CMOS Imager leest, naast de 1D barcodes, 2D images die meer data bevatten, bijvoorbeeld Aztec, PDF417 en de QR-code. Het leesbereik van de nieuwe imager bedraagt 20 centimeter tot ongeveer 20 meter, afhankelijk van grootte en vorm van de code.

De imager is volledig geïntegreerd in de robuuste behuizing zonder dat dit ten koste gaat van de bestaande functionaliteit, zoals de ingebouwde digitale camera met autofocus en LED flits. Ten behoeve van de ergonomie van de terminal is de imager iets schuin naar onderen gepositioneerd en voorzien van een positie laser-pointer. De scanner is eenvoudig te bedienen met drie makkelijk bereikbare scanknoppen. Een akoestische of optische terugmelding bevestigt een correcte scan.

De afmetingen en de robuuste behuizing van de Casio DT-X30 zijn ongewijzigd gebleven. Zo ook de IP-67 classificatie, valbestendigheid van 1,8 meter op beton en de gebruikstemperatuur van -20 tot +50 °C is hij inzetbaar in zware industriële omgevingen.

Aanvullend kunnen Soft-Keys op het touchscreen worden gerealiseerd. Het transflectieve display van de DT-X30 is bijzonder krasbestendig en bestaat volledig uit hoogwaarde speciale kunststoffen. Het kan zelfs bij fel zonlicht optimaal worden afgelezen. De DT-X30R-50C heeft een snelle PXA320 processor, 128MB RAM, 128 FROM geheugen en een hardwareonafhankelijk besturingssysteem Windows Embedded CE 6.0.
De terminal communiceert online via WLAN, Bluetooth of via IrDA en is daardoor flexibel inzetbaar in ieder magazijn. De terminal wordt in ons land op de markt gebracht door C.N. Rood.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

x
Mis niet langer het laatste nieuws

Schrijf u nu in voor onze nieuwsbrief.

Inschrijven