Brady B-508 Nomex Tags voor moeilijke omgevingen • Warehouse Totaal Ga naar hoofdinhoud

Brady B-508 Nomex Tags voor moeilijke omgevingen


Brady, specialist in complete identificatieoplossingen, heeft de nieuwe B-508 Nomex tags op de markt gebracht, speciaal voor het gebruik in veeleisende omstandigheden. De tags zijn ontwikkeld voor een doeltreffende paneelidentificatie en draad- en kabelcodering.
De B-508 Nomex tag is gemaakt van een bedrukbaar materiaal en is goed bestand tegen de effecten van hitte, vloeistoffen, smeer- en oplosmiddelen. Bovendien is de tag, ondanks zijn uiterst lage gewicht, slijtvast.

Brady Nomex Tags RFID 1 Brady Nomex Tags RFID 3

Volgens de fabrikant gaat het om betrouwbare en gebruiksvriendelijke tags, met een duurzame kwaliteitsafdruk. De nieuwe tags zijn bedoeld voor toepassing in sectoren als de ruimtevaartindustrie, defensie en openbaar vervoer. Het materiaal B-508 voldoet aan belangrijke industriële specificaties als SAE-AS-81531, ASTM E162 en ASTM E662, en is RoHs-conform. De tag is beschikbaar in wit, geel en groen, waarbij de uitvoeringen in groen voldoen aan de bekabelingsstandaard voor  telecommunicatienetwerken van commerciële gebouwen.

In tegenstelling tot de Brady BT-508 tag is deze nieuwe B-508 Nomex niet alleen compatibel met dot-matrixprinters, maar ook met THT-printers.

 

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.


x
Mis niet langer het laatste nieuws

Schrijf u nu in voor onze nieuwsbrief.

Inschrijven