Antislip coating maakt gladde werkvloer veiliger • Warehouse Totaal Ga naar hoofdinhoud

Antislip coating maakt gladde werkvloer veiliger


Grip antislip is een nieuwe antislip coating op waterbasis met antislip-korrels en maakt gladde ondergronden, vloeren en werkplekken veiliger.

Grip Antislip is aanvankelijk ontwikkeld om douches en baden in hotelketens antislip te maken. De uitvinding van de Nederlandse ingenieur Werner Boogaard heeft zich sindsdien gestaag ontwikkeld voor industriële toepassingen in fabrieken, distributiecentra en in de food- en procesindustrie. De basis voor de coating bestaat uit een oplosmiddelvrije polyurethaan verbinding. Het wordt, na een grondige oppervlaktereiniging, aangebracht door monteurs van Haagh Protection. Deze leveranciers heeft een uitgebreid productgamma met diverse anti-slipproducten.

Eigenschappen

Afhankelijk van de toepassing, de ondergrond en gewenste antislip gradatie, is de coating acht uur na het aanbrengen te belopen en na vijf dagen volledig uitgehard voor zwaardere belasting. Het te behandelen oppervlak wordt door Grip AntiSlip niet beschadigd of structureel veranderd. Indien gewenst kan de antisliplaag in een later stadium ook weer gemakkelijk worden verwijderd. De coatings hechten zich bovendien aan vrijwel elk oppervlak, zowel binnen, als buiten. De laag is transparant, zodat de bodem met patronen of logo’s kan worden bekleed. Bovendien is de coating verkrijgbaar in diverse RAL-kleuren zodat ook aan de corporate identity van de klant kan worden voldaan. Ook kunnen trappen en andere gebieden opvallend gemarkeerd worden tegen struikelgevaar. Het materiaal is niet alleen biologisch afbreekbaar, vuil- en waterafstotend, het is ook antibacterieel, antiallergisch en schokbestendig.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

x
Mis niet langer het laatste nieuws

Schrijf u nu in voor onze nieuwsbrief.

Inschrijven